Despre noi

Colectivul de medici și cadre medicale care asigură seviciile cabinetului nostru dispune de o bogata experienta, asigurând continuitatea deservirii pacienților de mai bine de 15 ani. In tot acest timp am crescut alaturi de clientii nostrii, am devenit mai buni, mai atenti si mai apropiati de pacientii care ne-au trecut pragul, incercand sa oferim mereu cele mai bune solutii, adaptate perfect pentru specificul fiecarui pacient.

Preocuparea noastra pentru pacienti ne-a facut sa ne dorim sa fim mereu mai buni, sa accesam cele mai noi tehnologii in domeniu. Prin cursurile de pregătire la care participă întreg personalul cabinetului, prin cele mai noi materiale și metode utilizate, pacienții nostrii beneficiază de servicii optime și personalizate. Interesul nostru pentru buna și rapida deservire a pacienților este arătat și de faptul că dispunem de propriul nostru laborator dentar, fapt ce aduce avantaje pacienților atat în stabilirea prețului, precum si in ceea ce priveste calitatea și rapiditatea lucrărilor executate.

Suntem constienti de faptul ca alegerea medicului stomatolog poate reprezenta un moment dificil atat pentru adulti dar mai ales pentru cei mici, fapt pentru care noi acordam o atentie deosebita pacientilor nostri inca din primul minut, fiind alaturi de ei pe tot parcursul tratamentului, oferind explicatii si alternative potrivite si pe intelesul fiecaruia dintre acestia, creind astfel o atmosfera cat mai destinsa in care pacientii sa uite pur si simplu de disconfortul ideii de a merge la stomatolog. Satisfactia noastra o reprezinta clientul multumit, dovada fiind faptul ca cei mai multi dintre pacientii nostrii decid sa continue colaborarea cu noi si chiar sa ne recomande mai departe.